Lokale marketingexpert voor ’t Gooi

SABMedia is de lokale marketingexpert. Wij adviseren door heel Nederland ondernemers hoe ze zich lokaal het beste kunnen profileren. Dat doen wij ook erg goed en onze topografische kennis is uitstekend. Noem een dorp en wij weten onder welke gemeente het valt, wat het beleid is ten opzichte van buitenreclame, wie de abri exploitant is etc. Gepassioneerd adviseren wij, werken de plannen uit, kopen het zo voordelig mogelijk is: alles om de ondernemer verder te helpen het meeste rendement uit zijn marketing budget te halen. Dat doen wij met zoveel enthousiasme dat wij wel eens vergeten om ook onszelf te laten zien. Bij deze dus een keertje onvervalste reclame voor SABMedia, met dank aan een aantal van onze opdrachtgevers uit ’t Gooi!

    

Inschrijven Nieuwsbrief