Pas op: in de zomer wordt er meer geld uitgegeven!

Zodra in de zomer de eerste zonnestraaltjes achter de wolken vandaan komen, tovert dat bij de meeste mensen een lach op hun gezicht. In de zomermaanden ervaren we namelijk meer positieve emoties, stelt professor Philip Gehrman van de Universiteit van Pennsylvania.

Onderzoekers ontdekten dat de meeste mensen bij blootstelling aan zonlicht meer geld uitgeven. De zon heeft namelijk een positief effect op ons humeur – we krijgen er een geluksgevoel van! Dit gevoel zorgt ervoor dat we meer zin krijgen om te shoppen. Een gevaarlijke ontwikkeling waar we natuurlijk erg voorzichtig mee omgaan 😉

Tel daar het feit bij op dat we veel meer buiten zijn en je hebt de perfecte ingrediënten voor eer geslaagde Out of Home campagne!

Inschrijven Nieuwsbrief