Winterspecial bij restaurant Vlaar!

Als je 100 mensen vraagt wat het favoriete seizoen is, zullen er maar weinig zijn die de winter noemen. Vraag je vervolgens naar favoriete gerechten, dan staan warme winter gerechten met stip aan kop! Stoofpotjes die uren hebben staan pruttelen, stamppot, eend, zuurkool en nog veel meer. Restaurant Vlaar uit ‘s-Graveland komt daarom met de Winterspecial!

Van 16 januari tot en met 29 februari hebben zij een speciaal 3-gangen Chef’s Menu. Uiteraard huisgemaakt en vol met producten die nu het lekkerst zijn. Reserveren is een aanrader want de Winterspecial is altijd zeer in trek. Naast de online promotie hebben wij geadviseerd om A0 borden in de omgeving in te zetten. In verschillende weken is op deze manier promotie gemaakt in Hilversum, Wijdemeren, Bussum en Naarden.

Winterspecial bij restaurant Vlaar!

 

Inschrijven Nieuwsbrief