FEBO terug in Den Bosch en opent vestiging Gelderlandplein​!

De afgelopen 2 weken was het één en al goed nieuws bij FEBO! De vestiging in Den Bosch werd heropend en Amsterdam is een nieuwe vestiging rijker. De nieuwste Amsterdamse vestiging zit aan het Gelderlandplein. Het is niet de makkelijkste tijd om te openen, maar deze ondernemers gaan ervoor! Met steun vanuit FEBO gaat dit zeker goed komen.

Heropening FEBO Den Bosch

Nadat in 2018 de FEBO vestiging aan het Retailpark in Den Bosch afbrandde, gaan op dinsdag 21 april de deuren weer open. De nieuwe eigenaren zijn Olivier en Frederik Olijslagers. De broers hebben jarenlange ervaring in de horeca en de fast-service. Frederik: “FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks.”
Olivier: “Wij horen dat veel gasten blij zijn dat FEBO weer open gaat. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus, maar wij hebben alle vertrouwen in de toekomst”. Met de opening van deze FEBO vestiging gaat dan ook een wens van de ondernemers in vervulling.
Dennis de Borst, directeur FEBO, vertelt: “Wij zijn natuurlijk trots om weer open te gaan in Den Bosch. Wij hebben veel vertrouwen in deze bewezen locatie en deze enthousiaste ondernemers. Wij wensen Olivier en Frederik veel succes!”.

Opening FEBO Gelderlandplein Amsterdam

De eigenaar van de nieuwe FEBO-vestiging aan het Gerlderlandplein is Sander Ketel. De ervaren ondernemer exploiteert ook al 2 jaar met succes de FEBO-vestiging in het centrum van Hoofddorp en was voorheen bedrijfsleider van FEBO Boulevard bij de Johan Cruijff ArenA. Afgelopen jaar was FEBO Hoofddorp uitgeroepen tot Beste FEBO van Nederland.
Sander Ketel; “Iedereen kent FEBO, helemaal in Amsterdam. Maar wist je dat FEBO dagelijks verse bouillon trekt voor de kroketten én dat deze kroketten nooit ingevroren worden? FEBO kroketten zijn dagvers, dat proef je, maar dat weten zelfs veel Amsterdammers nog niet!”
Sander Ketel: “Wij horen dat veel gasten blij zijn dat FEBO open gaat in dit stadsdeel. Natuurlijk starten we in een moeilijke periode door het Coronavirus. We zullen dan ook geen grootse opening doen, dat komt later wel. Samen met mijn bedrijfsleider Roxanne Esser hebben we alle vertrouwen in de toekomst”.

Inschrijven Nieuwsbrief