De SABMedia manier is simpel: luisteren en samenwerken

De SABMedia manier is simpel: luisteren en samenwerken

Het klinkt inderdaad zo simpel maar het komt niet genoeg voor: gewoon luisteren. Als je namelijk goed luistert, hoor je de verborgen vraag. Want we hebben nog nooit een opdrachtgever gehad die daadwerkelijk alleen driehoeksborden nodig gehad. Nee, een opdrachtgever heeft omzet nodig PUNT. En de SABMedia manier is om bij de onderliggende vraag te assisteren. Wil je meer omzet? Gaan we regelen.

Is het echt zo simpel? Nou, ja en nee. Ja, wij kunnen ervoor zorgen dat je meer en het juiste publiek in je winkel krijgt. Nee, want eenmaal over de drempel houdt onze invloed op. Daar komt jullie expertise bij kijken.

Zo komen we op het tweede gedeelte van de SABMedia manier; samenwerken

Wij voelen ons snel betrokken en van jullie probleem maken wij al snel onze uitdaging. Volgens ons is het ook noodzakelijk, hoe kan je anders een effectief advies uitbrengen?  Dit vind je terug in onze service en aandacht. Wij houden van flexibiliteit en snel kunnen schakelen. En we gaan met mediabudgetten om als was het ons eigen geld. Dat onderscheidt ons. SABMedia kijkt niet alleen verder maar helpt ook verder!

Inschrijven Nieuwsbrief