De Wever pakt het met recht Spectaculair aan!

12 december 2017

Hoe zorg je ervoor dat je als ouderenzorgorganisatie De Wever van het imago “grijze muis” afkomt? Hoe vergroten we de naamsbekendheid?  Deze vragen leidde ze naar Reclamebureau Scheepens uit Tilburg. Zij bedachten en verzorgden een nieuwe positionering om de naamsbekendheid onder oudere te vergroten. De boodschap werd: Maak van je oude dag, een nieuwe dag.

“Wij werken veel samen met Reclamebureau Scheepens op gebied van Out of Home media. Toen wij het concept zagen waren wij meteen enthousiast! Een abri omtoveren naar een ware huiskamer compleet met comfortabele bank en een Perzisch tapijt op de vloer, dat hadden wij nog niet eerder gehoord” aldus Niels Rehe, eigenaar SABMedia.” In overleg vonden wij een geschikte abri in Tilburg. Zo kwamen wij bij Exterion Media terecht. Gelukkig waren zij net zo enthousiast en welwillend. Zij hebben ervoor gezorgd dat de abri compleet bestikkert werd en de bank met verschillende attributen geplaatst kon worden.”

De spectaculair werd het startpunt van de campagne. Op de eerste dag, de dag dat de fysieke bank geplaatst werd, was er een trike ingehuurd om oudere die op de bus stonden te wachten, naar de bestemming te brengen. Deze ludieke actie werd zeer goed ontvangen! De, hoofdzakelijk, dames vonden het maar wat stoer om op zo’n ding te stappen.

Naast de spectaculair werden ook nog extra abri’s, busreclame, advertenties en veel online-activiteiten ingezet. Al met al een zeer complete en geslaagde campagne.

– einde bericht –

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie en hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met SABMedia op 035 – 2014 797 of via info@sabmedia.nl

Aanvullende informatie over SABMedia (publicatie toegestaan):
SABMedia is de lokale marketingexpert. Wat dit inhoudt? Wij weten welke middelen er nodig zijn om een boodschap het beste bij de doelgroep te krijgen. Wij kennen de vele mogelijkheden en hebben de contacten om een eigen lokale marketingplan het meeste rendement op te laten leveren. En we zijn daar –om maar eens heel onbescheiden te zijn- gewoon goed in. Al jaren.

Inschrijven Nieuwsbrief