Marketing Communication & MoreMarketing Communication & More, onze strategische partner

Thijs van Dijk is een doorgewinterde mediaprofessional. Met meer dan 13 jaar ervaring in het marketingcommunicatie- en mediavak heeft hij zijn strepen verdiend.Vanuit zijn passie voor het vak, is hij op 1 oktober 2017 zijn eigen bedrijf Marketing Communication & More (MCM) gestart. MCM richt zich op meer dan alleen media-advies. Zij houden zich ook bezig met het schrijven van marketing- en online strategieën.

In 2005 is Thijs begonnen bij Schreiner & van Bokkel in Amsterdam als mediaplanner. Daarna is hij bij mediabureaus als Universal Media, Havas Media en M2Media in diverse functies werkzaam geweest.
Eind 2013 kwam Thijs voor in de Adformatie media 100, als een van de 100 meest onmisbare mensen in de media! Een kroon op en terecht waardering voor zijn werk!

De jaren daarna heeft hij mogen werken voor prachtige (internationale) merken.  Zo heeft hij als mediamanager bij Hunkemöller en G-Star gewerkt en als online strateeg bij SearchResult op het Ziggo-account.

Thijs gaat graag binnen het complexe media speelveld de uitdaging aan. Met een slimme strategie en tactiek om het de concurrentie lastig te maken. Daardoor is hij dé sparringpartner van SABMedia op het gebied van marketing, communicatie & meer. Samen kunnen wij klanten voorzien van het beste advies voor hun communicatie-uitdagingen

Klik hier voor meer informatie over wat Marketing Communications & Moren kan en doet.

Inschrijven Nieuwsbrief