SABMedia staat letterlijk aan de drukpers

SABMedia, van idee tot uitvoering

Oftewel het bekende van a tot z traject. Soms verzorgen wij hele trajecten soms worden wij alleen aan het eind ingeroepen. SABMedia is hierin niet kieskeurig. Veel franchiseondernemers hebben nu eenmaal te maken met landelijke campagnes, een strikte huisstijl en verzorgingsgebieden. Geen probleem, wij kennen deze restricties en weten daarbinnen het meeste rendement te halen voor de lokale franchisenemer. Vandaar dat wij adviseren van Creatie & productie.

Creatie, meer dan creativiteit

Met creatie bedoelen we niet alleen het creatief bedenken van mooie visuals en pakkende teksten. Nee, soms zit het letterlijk in het creëren. Mocht je nu nog met je handen in het haar zitten omtrent het maken van je buitenreclame-uitingen, je printadvertentie of radiocommercial, wees gerust. Ook daar kan SABMedia je bij helpen. Niet alleen werken we samen met een netwerk aan specialisten die net als wij zelf snel kunnen schakelen en kunnen produceren waar nodig. Ook kunnen wij je advies geven over welke uiting het beste gaat werken per medium-type. Mocht je een second opinion willen over de huidige ontwerp of een offerte willen ontvangen om het te kunnen vergelijken met je reclamebureau dan is dat uiteraard ook mogelijk. Schakel dus snel en mail of bel ons!

Hieronder een voorbeeld van hoe we beginnen met verschillende ideeën en vervolgens d.m.v. van Photoshop, laten zien hoe ze in het straatbeeld komen. Zo is het voor een opdrachtgever beter in te schatten.

Inschrijven Nieuwsbrief