Billboard met schitterende projectie

SABMedia helpt je navigeren in de zee van mogelijkheden en middelen

De mogelijkheden en middelen die er voorhanden zijn voor Local Store Marketing zijn zo goed als onbeperkt. Daarom zijn wij er om te filteren. De ene boodschap levert namelijk meer resultaat op bij het ene, dan bij het andere medium. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat het beste bij elkaar past.

Het is dus niet alleen: u vraagt, wij plaatsen. Nee, bij SABMedia denken we mee en kijken we naar één ding: zichtbaarheid op de juiste plek, de juiste tijd en met de juiste boodschap!

Lokale actie van Livera Den Bosch, verzorgt door SABMedia

Buitenreclame

Omdat SABMedia begonnen is als specialist op het gebied van buitenreclame, kunnen we zeggen dat we hier goed in zijn, erg goed zelfs. Hoe goed? Bekijken hier onze mogelijkheden.

Mobiele marketing

Mobiele Marketing

Laat je reclame meerijden met je doelgroep. Bijvoorbeeld door busreclame of een mobiel billboard. Meer mogelijkheden laten wij je hier zien.

Promotiemedewerkers zorgen voor 1 op 1 contact

Promotie-medewerkers

Door ons grote netwerk en ruime ervaring, kunnen wij helpen met het selecteren van de juiste medewerkers, het briefen en zelfs de kleding verzorgen.

Location Based Advertising

Location Based Advertising

Met Location Based Advertising (LBA) volg je de GPS coördinaten zodat je op maat gesneden advertenties op de juiste plaats op het juiste moment versturen.

Online Marketing, kan overal altijd

Online Marketing

Allang niet meer een medium voor op kantoor maar om overal, altijd in te zetten. Belangrijk criteria bij het uitzoeken van een vakantiebestemming? Wifi….

Lokale Bisoscoopreclama

Bioscoop reclame

Toch wel de droom van veel mensen: filmster worden! Met lokaal ingezette bioscoopreclame is deze droom dichterbij dan je denkt.

Reclamemasten, als formaat er toe doet

Reclame-masten

Op een imposante manier veel mensen bereiken kan door het inzetten van reclamemasten.

Lokale televisie en radio reclame

Lokale televisie en radio reclame

Lokale radio en TV zenders worden heel bewust aangezet om het nieuws in de regio te volgen. Je hebt een aandachtig publiek wat regionaal geïnteresseerd is. Lees hier meer over de mogelijkheden

Regionale dagbladen

Regionale kranten

Zij bieden de laatste aanbiedingen in de lokale supermarkten, maar ook het nieuws in de straat en worden bovengemiddeld goed gelezen in de regio. Lees hier meer over de geschikte titels.

Inschrijven Nieuwsbrief