Busreclame

Mobiele Marketing; flexibel en dynamisch reclame maken

Met Mobiele Marketing bedoelen we ook de daadwerkelijk rijdende reclame. Denk hierbij aan bussen, Promobikes, Mobiele Billboards etc. Niet te verwarren met Mobile Marketing, wat een onderdeel in van Online Marketing. Mobiele Marketing is een oude vertrouwde manier van reclame maken. Je wacht niet af tot je doelgroep langs je uiting komt, nee, je achtervolgt ze.

Mobiele Billboards

In tegenstelling tot busreclame heb je met Mobiele Billboards zelf de regie over de route. Mobiele Billboards kunnen overal rijden en parkeren waar elke andere wagen ook kan én mag komen. Wil je bijvoorbeeld onder de aandacht brengen dat de nieuwe collectie kinderkleding binnen is? Dan laat je ze voor en na schooltijd langs scholen rijden om ze vervolgens langs de verschillende sportclubs te sturen. Zo volg je de doelgroep gedurende de dag. Deze manier van reclame maken maak je nog persoonlijker door hem te combineren met Promotiemedewerkers

Een Mobiel Billboard hoeft allang niet meer alleen beplakt te worden. Er zijn tegenwoordig hele mooie Digitale Mobiele Billboards met grote schermen waarop je een videoboodschap kan laten draaien. Er zijn Digitale Mobiele Billboards die uit 3 zijden bestaan. Zo bereik je rondom het publiek. Eenmaal geparkeerd kan het scherm uitgeklapt worden naar 1 groot scherm. Een toepassing voor een Digitaal Mobiel Billboard? Bijvoorbeeld voor bedrijven die bij consumenten aan de deur verkopen. Stel je verkoopteam staat ingepland om dinsdagavond de wijk Keverdijk in Naarden in te gaan, dan laat je het Digitale Mobiele Billboard om maandagavond al door te wijk rijden. Doordat het digitaal is, is het eenvoudig de uiting aan te passen: “Caiway verwelkomt de Keverdijk Naarden!”

Busreclame

Naast je eigen wagenpark een bus rond laten rijden geeft een enorme impact, puur al door de grootte van je uiting. Maar, het hoeft niet gelijk zo groot. In veel bussen hangen tegenwoordig displays waar een normale A3 print in past of draaien er videoschermen. Zo’n kleinschaligere vorm van busreclame verzorgen wij al jaren voor Podium Victorie in Alkmaar.

A3 Busreclame Podium Victorie

A3 Busreclame Podium Victorie

Inschrijven Nieuwsbrief