Promotiemedewerkers als extra ambasadeurs

Promotiemedewerkers; ambassadeurs van je merk

Door het inzetten van Promotiemedewerkers creëer je een 1 op 1 menselijk contact. Tijdens dit contact kan je een voorproefje van je product geven en/of informatie verstrekken. Door de interactie is de respons direct meetbaar. Voor Wok& hebben we tijdens de opening van de eerste vestiging in Rotterdam een team van 3 promotiemedewerkers ingezet. Grote kans dat de consument het direct verder vertelt. Een extra voordeel is dat je je personeel op bepaald ogenblikken kan uitbreiden. Stel er is een jaarmarkt in het dorp, zelf kan je niet op 2 plekken tegelijk zijn, dan kunnen Promotiemedewerkers je honneurs waarnemen. Doordat de consument er zelf voor kiest om wel of niet op de attentie in te gaan, wordt het zeer goed ontvangen.

SABMedia maakt de juiste match

Door ons grote netwerk en ruime ervaring, kunnen wij helpen met het selecteren van de juiste medewerkers en het briefen. Het effect nog iets vergroten? Laat de ze per Mobiel Billboard naar de locatie rijden, zo krijg je ook op de route en op het parkeerterrein extra exposure.

Loop met de doelgroep mee

Deze Walking Billboards combineren de grote zichtbaarheid van buitenreclame met het menselijke contact momentje wat je genereert met Promotiemedewerkers.Ze zijn voorzien van LED-verlichting en een GPS tracker. Zo zorgen ze ’s avonds voor een geweldig effect en kan je eenvoudig volgen waar ze zich bevinden. Het Billboard is voorzien van een standaard dus kan je hem ook in je winkel plaatsen. De accu gaat 6 uur mee dus bereik is groot genoeg. Bekijk hieronder de video van deze bijzondere manier van buitenreclame.

Inschrijven Nieuwsbrief