Wie werken er bij SABMedia? Een sterke basis van proffesional aangevuld met flexibele partners

Wanneer je gezamenlijk goede projecten oplevert, geeft dat een goed gevoel voor de klant maar ook voor het team. Hierdoor blijft het fijn om met elkaar samen te werken. De mensen achter SABMedia zijn professionals met ieder een eigen expertise. SABMedia verbindt deze eigen expertises en die van onze partners, afhankelijk van de vraag van de klant, tot daadkrachtige teams. Op die wijze leveren wij effectieve projecten op waar onze klanten en wijzelf blij van worden. Wie werken er bij SABMedia? Hieronder stellen wij ons graag even kort voor.

SABMedia-mensen houden woord

Doen wat je zegt is een vanzelfsprekendheid voor SABMedia. Door de jaren heen hebben wij ons wel eens verwonderd dat dit blijkbaar niet voor iedere organisatie of persoon een standaard eigenschap is.  Vandaar dat we het extra willen onderstrepen.

Wanneer je met SABMedia samenwerkt, is helder communiceren, de klant op de hoogte houden en regelmatig afstemmen een onderdeel van de samenwerking.  Ons team werkt niet alleen samen, wij werken samen met de klant zodat we ook samen trots kunnen zijn op het resultaat.

Niels Rehe

Niels Rehe

Managing Director

niels@sabmedia.nl

Niels is dé Local Store Marketing specialist. Hij zoekt naar effectieve en creatieve manieren om het meeste uit elke campagne te halen.

Femke Pengel-Koster

Femke Pengel-Koster

Local Account Director

femke@sabmedia.nl

Femke kijkt naar oplossingen dan problemen. Ze houdt ervan om op een no-nonsense manier te streven naar het best mogelijke resultaat.

Dorien van de Loo

Dorien van de Loo

Project -en contentmanager

dorien@sabmedia.nl

Dorien zorgt ervoor dat projecten vlekkeloos verlopen. Zij levert op tijd aan en, uiteraard, binnen budget.

Nadja van Beijeren

Nadja van Beijeren

Back Office

nadja@sabmedia.nl

Nadja houdt SABMedia draaiende en in het gareel. Zij zorgt dat onze financiële boekhouding op rolletjes loopt.

Inschrijven Nieuwsbrief