Femke Pengel-Koster gestart bij SABMedia!

Nadat we in april al berichtte over de aanvulling van het SABMedia team, kunnen we nu onze volgende nieuwe collega voorstellen: Femke Pengel-Koster. Per 2 september is Femke Pengel-Koster gestart bij SABMedia. 

Aangezien we in de mooie positie zitten dat onze portfolio zich nog steeds uitbreidt, was er behoefte aan een allround Account Director. Femke zal zich in eerste instantie gaan ontfermen over Domino’s Pizza, FEBO en Dudockx. Zij gaat onze opdrachtgevers adviseren bij het samenstellen van een (nog) effectieve campagne. Zij werkt vanuit het SABMedia kantoor in Naarden of bij de opdrachtgevers in huis. Binnenkort komt zij vast ook bij jullie langs om kennis te maken. Kijk maar alvast uit naar de schitterende Mazda van Freeroad Almere.

Femke Pengel Koster

Inschrijven Nieuwsbrief