SABMedia bijna 10 jaar!

Laatst vroeg iemand hoe lang SABMedia al bestaat. Een goede vraag waar wij niet gelijk een antwoord op hadden. Want SABMedia is naar ons idee nog steeds in wording. Het is nu al niet meer te vergelijken met hoe we begonnen zijn. Zeker niet na de komst van Nadja en Femke, zijn we weer een compleet vernieuwd SABMedia geworden. Maar wat blijkt: we bestaan bijna 10 jaar!

Dat moeten we vieren. Waarom nu al vieren en niet wachten tot we ECHT 10 jaar bestaan? Nou, eigenlijk gewoon omdat wij zin hadden om iets te vieren. Samen met goede vrienden, leveranciers, partners en opdrachtgevers hebben we een heerlijke “verjaardag” gevierd. Dankzij de uitstekende catering van L’Affetto uit Bussum, werd het erg gezellig en kijken we reikhalzend uit naar de volgende 10!

Bijna 10 jaar!

 

Inschrijven Nieuwsbrief