Professioneel thuiswerken

Op het moment zijn we allemaal zoveel mogelijk aan het thuiswerken. Professioneel thuiswerken begint te wennen. We vergaderen virtueel, beeldbellen met klanten en solliciteren via Skype. Het is even wennen, maar het heeft ook zo zijn voordelen. Alleen waar laat je de camera op richten?! De strijkplank moet aan de kant, de dubieuze boeken uit de boekenkant en de te gezellige vakantiefoto’s van de muur. Best een gedoe zo, maar het kan ook anders!

Wij maken in no time voor jou een professionele, frisse kantoorachtergrond. Iedereen met wie je een videoverbinding maakt, ziet achter jou een mooi verlicht, stijlvol kantoor met mooie werkplekken. We personaliseren jouw virtuele kantoor bovendien met je logo of een persoonlijke afbeelding. Werk je liever vanuit een grachtenpand? Of vanuit een villa met zwembad in de achtertuin?

Laat het ons weten. Wij helpen je met alle plezier aan een werkplek die je gesprekspartners jaloers maakt. Kortom:

  • je eigen virtuele kantoor;
  • professioneel voor een prikkie;
  • met een simpele handbeweging op te zetten (en in te rollen);
  • inclusief handige opbergtas;
  • leverbaar in verschillende breedtematen;
  • nu met gratis handleiding ‘Beter-in-beeld-bellen’;

Wil jij er representatief bijzitten? Of uniformiteit voor je medewerkers thuis? Mail of bel ons dan voor deze unieke roll-up banner.

Inschrijven Nieuwsbrief