Twosign, deze vind je in consessiesteden

Driehoeksborden, TwoSign of ThreeSign, drie namen voor hetzelfde maar toch anders

In alle drie de gevallen hebben wij het over de borden die je langs een weg ziet staan. Uitermate handig inzetbaar voor een korte mededeling of om herkenning van je merk te verhogen. Gezien de gemiddelde snelheid waarmee iemand het bord passeert, is het zaak de boodschap kort en krachtig te houden. Per gemeente gelden er andere regels over het gebruik van deze vorm van reclame.

Concessiesteden; het mag! Afhankelijk of er er plek is

In concessiesteden staan er vaste, vaak mooi vormgegeven borden met twee of drie zijden, de zogenaamde TwoSigns of ThreeSigns; de naam zegt het al. Als je dit medium wilt inzetten in een concessiestad, weet je dat het sowieso mag, het is alleen de vraag of er ook plaats is. Doordat het vaste items zijn is er ook maar ene beperkt aantal beschikbaar.

Driehoeksborden; er is plek! Maar mag je uiting ook?

Bij de andere gemeenten zijn het losse stellages, de driehoeksborden, die ingezet worden al naar gelang de vergunning wordt gegeven en of er een adverteerder is die ze wil gebruiken. In deze gemeenten is het allereerst de vraag of er überhaupt borden neergezet mogen worden. Soms mag het wel voor een cultureel- of charitatief doel maar niet voor een commerciële boodschap.

Duizelt het je al? Ons gelukkig niet. Noem een gemeente en wij weten uit ons hoofd de mogelijkheden.

Inschrijven Nieuwsbrief