Reclamemast

Een reclamemast laat letterlijk een grote indruk achter

De reclamemasten worden steeds mooier en vallen daardoor ook meer op. De reclamemast hierboven staat aan de A10 en is digitaal. In opdracht van Bureau voor Reuring hebben wij deze mast ingezet voor de opening van de Karwei in Amsterdam, naast nog eens extra 100 abri’s selectief ingezet in de directe omgeving. Doordat de mast digitaal is, is er eenvoudig te schakelen tussen de verschillende uitingen. Van “binnenkort open”naar “wij zijn open” binnen 1 seconde!

Bij Rotterdam staat bijvoorbeeld deze reclamemast en zeg nou zelf, dat is toch een architectonisch hoogstandje? Als je dan toch in de file moet staan, dan maakt dit het toch wel iets minder erg. Met elke reclamemast bereik je een groot aantal mensen. Met name werkende, zakelijke consumenten en qua man vrouw verhouding wordt het geschat op 65% mannen tegen 35% vrouwen.
Reclamemast rotterdamHierbij is uitgegaan van de bestuurders. Het aantal bestuurders vraag je je wellicht af? De laatste cijfers van deze specifieke mast langs de A16 bij Rotterdam? 306.000 Automobilisten per dag! De meeste masten zijn digitaal waardoor het qua productie- en wissel kosten steeds aantrekkelijker wordt. Een digitale reclamemast laat de reclame-uitingen zien in een loop van 4 segmenten van elk 6 seconden. Door voor 1 segment te kiezen houd je de kosten beperkt maar, heb je de mogelijkheid en meer te vertellen? Dan kan je de masten exclusief claimen en 4 verschillende uitingen achter elkaar laten zien, als een mini filmpje.

 

Nog een schitterende mast, deze staat langs de A5 net onder Amsterdam. Reclamemast A5De beide schermen zijn maar liefst 90m2 en per dag komen er ongeveer 125.000 consumenten langs. Wil je eens meer weten over deze of andere reclamemasten? Neem dan contact met ons op, dan bekijken we welke doelgroep je wilt bereiken en welke mast(en) dan wellicht interessant zijn om een voor echt groot te gaan. Want doet formaat er toe?! Volgens dit onderzoek wel, leuk om te lezen en er wellicht je voordeel mee te doen.

Inschrijven Nieuwsbrief