De Trotter, mobiel met vaste uitstraling

De Trotter, een mooie en stevige oplossing voor tijdelijke buitenreclame

Deze vorm van buitenreclame is in 2011 geïntroduceerd en viel gelijk op. Doordat de Trotter mobiel inzetbaar is, kun je deze ergens tijdelijke plaatsen. Daarnaast stralen ze door het design, duurzaamheid en stabiliteit uit. Hierdoor zal de consument het eerder zien als informatievoorziening dan als een reclamezuil. En dat maakt je boodschap geloofwaardiger. Zo zette de gemeente Helmond trotters in om de inwoners te informeren over de Corona regels. Bekijk hier hoe we dit op een effectieve manier gedaan hebben. GroenLinks gebruikte vervolgens de foto van de Trotter om vanuit hun kant het beleid te steunen.

Waar en wanneer je wilt, zo flexibel is een Trotter in te zetten

Hij kan op nagenoeg elke ondergrond worden geplaatst. Fysiek, omdat de voet niet de grond in gaat, maar ook esthetisch, omdat het product door zijn zorgvuldige ontwerp nergens misstaat. Vaste dragers worden niet overal getolereerd maar omdat de Trotter deze niet heeft, kan je boodschap ook op toplocaties worden getoond. Hij is ontwikkeld volgens het ideale plug & play principe. Op- en afbouw kan in een zeer kort tijdsbestek plaatsvinden.

Waarvoor kan je een Trotter inzetten?

Eigenlijk voor elk doeleinde. We zien hem in binnen- en buitenland steeds vaker op duiken in de openbare ruimte. Bijvoorbeeld bij evenementen, bouwlocaties, winkels en autodealers als ondersteuning voor een campagne of productintroductie of ter promotie van een merk. Afgelopen jaren zijn er ook steeds meer gemeentes die ze inzetten voor verkiezingen. In plaats van het vroegere aanplakbord, zetten ze nu een Trotter in. Dit oogt veel professioneler en gaat ook vandalisme tegen.

Groot, groter of groots?

De trotters zijn verkrijgbaar in 3 maten. De kleinste heeft al een indrukwekkend communicatie oppervlak van 1,5 m2. Een maatje groter, de medium, is 4 m2. Deze medium Trotter is er zowel in landscape als portrait. Wil je echt indruk maken of je boodschap van een grotere afstand zichtbaar hebben? Dan is er nog de large variant van maar liefst 8m2. Ben je benieuwd wat de kosten zijn? Bel of mail ons en we vertellen het je exact, 

Trotter, mobiel met vaste uitstraling Trotters zijn in verschillende maten verkrijgbaar

Inschrijven Nieuwsbrief