De Trotter, mobiel met vaste uitstraling

De Trotter, een mooie en stevige oplossing voor tijdelijke buitenreclame en informatievoorziening

Deze vorm van buitenreclame is in 2011 geïntroduceerd en viel gelijk op. Doordat de Trotter mobiel inzetbaar is kun je deze ergens tijdelijke plaatsen en door het design heeft hij de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair. Hierdoor zal de consument het eerder zien als informatievoorziening dan als een reclamezuil. En dat maakt je boodschap geloofwaardiger.

Waar en wanneer je wilt

Hij kan op nagenoeg elke ondergrond worden geplaatst. Fysiek, omdat de voet niet de grond in gaat, maar ook esthetisch, omdat het product door zijn zorgvuldige ontwerp nergens misstaat. Vaste dragers of tijdelijke staketsels worden niet overal getolereerd maar omdat de Trotter deze niet heeft, kan je boodschap ook op toplocaties worden getoond. Hij is ontwikkeld volgens het ideale plug & play principe. Op- en afbouw kan in een zeer kort tijdsbestek plaatsvinden.

Toepassingen

We zien hem in binnen- en buitenland steeds vaker op duiken in de openbare ruimte. Bijvoorbeeld bij evenementen, bouwlocaties, winkels en autodealers als ondersteuning voor een campagne of productintroductie of ter promotie van een merk.

Trotter, mobiel met vaste uitstraling Trotters zijn in verschillende maten verkrijgbaar

Inschrijven Nieuwsbrief