Handwerkbeurs Zwolle 2020

Dat handwerken hot is, is wel bekend. Met supersterren als Mingi Jung, is handwerken nu van alle leeftijden. De Handwerkbeurs Zwolle is hier al 17 jaar voorloper in. Elk jaar in februari organiseren zei een 4-daagse beurs in Zwolle met de laatste trends. Gemiddeld met 200 standhouders is er voor iedereen iets te zien tijdens de Handwerkbeurs Zwolle 2020.

Vanaf 13 februari is het weer zover. Wij mochten voor het 6de jaar assisteren met de buitenreclame promotie. Dat deden we door het plaatsen van A0-borden in de omliggende gemeentes en selectief geplaatste abri’s in Zwolle. De Handwerkbeurs is een evenement bij uitstek wat opgepikt wordt door de lokale radio -en televisiezender. RTV Focus Zwolle stuurde een verslaggever op pad om een mooie impressie te maken:

Inschrijven Nieuwsbrief