Trotters in de Gemeente Helmond

Hoe vertel ik iedereen in Helmond zo snel en goed mogelijk wat de Corona regels inhouden? Dat was de vraag waarmee de gemeente Helmond bij ons kwam. Ze hadden een pagina op de website gemaakt, hielden live videochat gesprekken op Facebook, plaatsten informatieve stukken in de huis aan huis bladen van Helmond. Alleen merkte ze dat ze hiermee voornamelijk degene bereikte, die al op de hoogte waren. Zij wisten namelijk al de weg naar de website en volgde de gemeente al op Facebook.

Wat konden ze nu als extra impuls inzetten? Een statement maken?

Ons advies was om trotters in te zetten. Deze zijn door het formaat, totaal zijn ze ruim 2,5 meter hoog, vallen ze gelijk op. Daarnaast kunnen ze op strategische plekken neergezet worden. In overleg met de gemeente Helmond hebben we 10 locaties uitgezocht. De aanvulling op de al gestarte campagne kreeg een enorme impuls!

Sterke, simpele boodschap

Buitenreclame is het meest effectief, als de boodschap kort en krachtig is. De link naar de website geeft wel de extra informatie. Het ontwerp waar de gemeente voor heeft gekozen is perfect!

 

Inschrijven Nieuwsbrief